Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Bajrangi Bhaijaan (2015)

Shahida (Harshaali Malhotra) este o fetită pakistaneză ce nu poate să vorbească. Mama ei o duce la Hazrat Nizamuddin Auliya’s Dargah în Delhi, India, pentru a se ruga ca micuţa să poată vorbi. Pe când se întoarcea acasă în miezul nopţii, exact lângă graniţa cu Pakistan, trenul în care se află Shahida şi mama ei se opreşte. În timp ce restul lumii doarme, ea părăseşte trenul ca să se joace cu un miel pe care l-a văzut blocat într-un mic şanţ.

Trenul porneşte în acele momente şi o lasă pe micuţă în urmă, jucându-se cu mielul. Ea aleargă după el pentru a-l prinde, dar realizând că nu are nicio şansă, ea priveşte cu ochii în lacrimi cum se îndepărtează şi trece graniţa. Pierdută în India, ea se îmbarcă într-un tren de marfă şi ajunge în Kurukshetra. Acolo, un om devotat religiei pe nume Pawan Kumar Chaturvedi, cunoscut şi sub numele de Bajrangi (Salman Khan), o găseşte pe fată şi îi dă de mâncare, iar aceasta începe să se ţină după el.

În autobuzul spre Delhi, Bajrangi o ia la întrebări pe fetiţă şi o numeşte Munni (Mititica) pentru a afla din ce oraş este, dar aceasta nu răspunde la niciun nume de oraş indian. Atunci când este întrebat de un călător despre cum s-a mutat din oraşul lui natal în Delhi, Bajrangi le spune acestora povestea lui de viaţă. De asemenea, el povesteşte felul în care a întâlnit o femeie pe nume Rasika (Kareena Kapoor) care i-a transformat viaţa complet.

Bajrangi Bhaijaan (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Bajrangi Bhaijaan (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 14659 persoane
Tag-uri: Puterea credinţei (2015) film onlin, Puterea credinţei online hd, Puterea credinţei (2015) online sub
Total comentarii : 41 2 »
4  
super filmul si foarte emotiv

3  
veri nice

2  
Supser filmu merită văzut de la mine notă 10;10;10;10;10

1-3 4-4
Nume *:
Email *:
Cod *: