Bandits (2001)

Joe Blake (Bruce Willis) si Terry Collins (Billy Bob Thornton) sunt spãrgãtori de bãnci, care sperã ca într-o zi sã dea lovitura cea mare si sã treacã granita de sud a Statelor Unite. Irezistibilul Joe si partenerul lui ipohondru, Terry, devin “banditii de peste noapte”, cei mai celebri hoti din tarã, admirati de cãtre public si temuti de bancherii din Oregon si pânã în California.

Modul lor de operare este simplu si original: hotii devin oaspetii directorilor bãncilor, si dupã ce iau cina, îi iau ostatici pe bancheri si pe familiile lor cu o noapte înaintea jafului. A doua zi de dimineatã, înainte de deschidere, intrã cu directorul în bancã si furã banii, fãrã a fi nevoiti sã dea o spargere, fãrã sã riste sã fie surprinsi.

Totul merge de minune, pânã când o întâlnesc pe Kate Wheeler (Cate Blanchett), o femeie casnicã obisnuitã, dezamãgitã de viata ei monotonã de sotie gospodinã. Întâmplãtor, Kate îl loveste pe Terry cu masina. Kate se alãturã banditilor în periplul lor prin tarã, si, în final, ea le furã celor doi... inimile.

Bandits (2001) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Tag-uri: Cate Blanchett, Bruce Willis, Billy Bob Thornton, Bandits (2001) subtitrat, Bandits (2001) online
369
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: