Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Between us (2016)

Henry şi Dianne, sunt doi tineri ce trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, lipsită de griji, într-un stil total neconvenţional, stil pe care îl impune şi viaţa lor boemă şi atrăgătoare. Deşi se confruntă cu teama de a nu copia viaţa părinţilor lor, hotărăsc până la urmă să se căsătorească convenţional, ca toată lumea, dar într-un mod neconvenţional, adică fără inele, fără flori sau muzică, trăind totuşi cu teama că zilele lipsite de griji pe care le-au trăit ca tineri adulţi, se apropie de un sfârşit deprimant.

Imediat după căsătorie, cei doi au un schimb de replici dure care duce la ceartă, şi de aici mai departe, la despărţirea temporară a celor doi. Henry se duce în braţele primitoare ale Veronicăi, o tânără depravată ce-i promite o orgie sexuală, iar Dianne are parte de consolarea lui Liam, un artist oarecare, el însuşi căsătorit, dar aflat în pragul divorţului. În cele din urmă, cei doi trebuie să-şi dea seama de ce s-au îndrăgostit, în primul rând, şi dacă relaţia lor mai poate continua după astfel de întâmplări.

Between us (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Between us (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Between us (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 642 persoane
Tag-uri: filme drama, Between us (2016) online, olivia thirlby, filme comedie, filme online 2016, Analeigh Tipton, Alison Sudol
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: