Bridget Jones's baby (2016)

În ziua în care împlineşte vârsta de 43 de ani, Bridget Jones (Renée Zellweger) este trezită de mama ei care-i aminteşte faptul că vremea de-a face copii se cam termină. Ea merge la înmormântarea lui Daniel Cleaver care se prezumă mort ca urmare a unui accident de avion. În timp ce se află acolo, ea îl vede pe fostul iubit, Mark Darcy (Colin Firth) şi noua lui soţie. Ei dau ochii unul cu altul într-un mod stânjenitor şi apoi fiecare o ia pe drumul său.

Bridget lucrează acum ca producător de televiziune şi este bună prietenă cu prezentatoarea emisiunii pe care o produce, Miranda (Sarah Solemani), care se oferă s-o scoată în oraş de ziua ei. Bridget o refuză politicos şi îi spune că vrea să petreacă timpul cu vechiul ei grup de prieteni, dar rămâne cu inima frântă atunci când toţi anulează întâlnirea datorită responsabilităţilor pe care le au faţă de copiii lor. Hotărând să se bucure de viaţa de celibatară, Bridget acceptă în cele din urmă oferta Mirandei de-a petrece un weekend împreună.

Cele două merg la un festival de muzică unde Miranda o provoacă să se culce cu primul bărbat pe care-l întâlneşte. După ce merge la un concert şi se îmbată, Bridget dă peste un străin (Patrick Dempsey) care o ajutase ceva mai devreme şi cei doi se culcă împreună. Curând, Bridget observă că formele sale se cam rotunjesc, iar una dintre prietene sugerează că ar putea fi însărcinată, mai ales atunci când realizează că aceasta foloseşte prezervative vechi şi expirate. Când testul de sarcină este pozitiv, Bridget hotărăşte să păstreze copilul deoarece e ultima ei şansă de-a fi mamă.

Bridget Jones's baby (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Bridget Jones's baby (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de comedie | Adăugat de: efilme (08-11-2016)
Vizualizări: 595 | Tag-uri: Gemma Jones, Jim Broadbent, Renée Zellweger, filme comedie, Bridget Jones (2016) online, filme online 2016, Bridget Jones's baby (2016) online | Rating: 3.7/3
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017