Bruce Almighty (2003)

Bruce Nolan (Jim Carrey) este un reporter de teren pentru televiziunea din Buffalo, New York, WKBW-TV, dar îşi doreşte să devină prezentator de ştiri. Lui i se tot refuză promovarea şi, în schimb, aceasta îi este oferită rivalului său, Evan Baxter (Steve Carell). În timpul unui interviu live, el se plânge de această situaţie şi apoi este dat afară de la televiziune.

După aceea, o serie de ghinioane se ţin lanţ de el astfel că începe să se plângă la Dumnezeu pentru că nu face nimic pentru a-l ajuta şi că nu este corect faţă de el. Drept răspuns, Bruce primeşte un mesaj prin care este ghidat către un depozit gol unde Dumnezeu însuşi (Morgan Freeman) îşi face apariţia. La început, Bruce nu crede că El este Dumnezeu, dar după ce face câteva lucruri pentru a-l convinge, Dumnezeu îi oferă rolul său pentru a vedea cât de greu este să fii în „pielea” lui.

Dumnezeu îi spune că nu trebuie să spună nimănui identitatea sa şi să nu îşi folosească puterile pentru a afecta liberul arbritru, în timp ce El îşi va lua o mică „vacanţă”. Bruce este foarte încântat la început şi îşi foloseşte puterile în scop personal, precum impresionarea iubitei sale, Grace Connelly (Jennifer Aniston), sau alte lucruri ce ţin de serviciu.

În plus, Bruce se răzbună pe Evan făcându-l pe acesta să se umilească în direct, iar apoi este concediat din postura de prezentator şi trimis din nou ca reporter, în vreme ce Bruce este instalat noul prezentator. După ce începe să audă voci pe care iniţial nu le înţelege (ulterior Dumnezeu îi spune că acestea sunt rugăciuni de care trebuie să se ocupe), el începe să încerce să-i ajute pe cei care au nevoie, numai că milioanele de rugăciuni pe care le primeşte îl fac să creeze mai multe probleme decât rezolvări.

Bruce Almighty (2003) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Bruce Almighty (2003) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: Bruce Almighty (2003) subtitrat, jim carrey, jennifer aniston, Bruce Almighty (2003) online, Morgan Freeman
372
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: