Bus Stop (1956)

Beau şi amicul său, Virgil, iau autobuzul din Montana spre Pheonix, Arizona, pentru a participa la un concurs de rodeo. Aici Beau spera că îşi va întâlni şi dragostea după care tânjeşte atât de mult. Se pare că gândurile lui se vor adeveri pentru că se va îndrăgosti de o cântăreaţă, Cherie, dintr-o cafenea, şi imediat îşi face planuri despre cum să o aducă în Montana, după.

Însă se pare că Cherie are alte planuri în legătură cu viitorul ei, întrucât doreşte să se ducă la Hollywood și să devină o mare stea. Beau o răpeşte şi porneşte înapoi spre casă. Însă, la un moment dat, autobuzul opreşte şi situaţia face ca şi ceilalţi oameni să afle despre ce planuri are Beau şi cum o tratează pe tânără – aşa că este bătut şi forţat să o lase să plece. Însă, atunci Cherie va descoperi şi partea sensibilă a lui Beau, şi din proprie iniţiativă continuă drumul alături de el.

Bus Stop (1956) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Bus Stop (1956) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Bus Stop (1956) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Tag-uri: filme drama, filme dragoste, filme 1956, filme comedie, Joshua Logan, filme romantice, Don Murray, Marilyn Monroe, Arthur O'Connell, filme aventura
219
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: