Chaos theory (2008) - Filme de comedie - Filme online 2017 | Filme online 2016
Conectare · Înregistrare

Chaos theory (2008)
Comentarii: 0/Vizualizarii: 412

Sinops:

Frank Allen este un orator profesionist care predă managementul timpului. El trăiește ca un exemplu maximizându-și perfect eficiența sa prin programarea și planificarea propriei vieți, la minut. Într-o zi, când soția lui, Susan decide să seteze alarma ceasului înapoi cu 10 minute, cu speranța de a da soțului ei un plus de zece minute în acea dimineață, ea realizează exact opusul.

În urma acestui fapt, din lipsă de feribot pentru a ajunge la prelegerea despre managementul timpului, Frank decide să-și ia o zi liberă. În timp ce conducea spre casă, el vede o femeie gravidă care are nevoie de ajutor, Frank decide să-i ofere ajutorul ducând-o la spital. La spital, Frank este rugat să completeze niște formulare și negândindu-se prea mult la acea situație, își pune propriile informații, iar asistentele de la spital înțeleg greșit, presupunând că el este tatăl.

Chaos theory (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Chaos theory (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Tags:

filme de comedie, filme dragoste, stuart townsend, ryan reynolds, Chaos theory (2008) online, Teoria haosului (2008), filme 2008, Emily Mortimer

Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa fi logat pe site!
Daca nu ai un cont creat, te poti Înregistra aici.

Comentarii

Nume *:
Email *:
Cod *:

Categorii filme
Facebook