Confessions of a shopaholic (2009)

Rebecca Bloomwood (Isla Fisher) este o dependentă de cumpărături care locuieşte împreună cu cea mai bună prietenă a ei, Suze (Krysten Ritter). Serviciul ei este de jurnalistă la o revistă de grădinărit, dar visează ca-ntr-o bună zi să ajungă la celebra revistă de modă, Alette. În drumul spre un interviu de angajare la Alette, ea îşi cumpără o eşarfă verde. Din nefericire pentru ea, cartea de credit îi este respinsă şi n poate achita contravaloarea eşarfei, astfel că se duce la un stand de hot dog cu un cec şi se oferă să cumpere tot ce are pe tarabă cu un cec dacă îi dă restul cash, spunând că eşarfa este cadou pentru mătuşa ei bolnavă. Vânzătorul refuză oferta, dar un bărbat ce se află în preajmă îi dă 20 de dolari Rebeccăi.

Când ajunge, într-un final, la interviu, Rebecca este informată că postul pe care-l doreşte ea a fost deja ocupat de altcineva. Cu toate acestea, recepţionera îi spune că există un loc liber la revista „Economii cu succes”, explicându-i că dacă reuşeşte să se angajeze acolo şi face treabă bună, ea poate fi o rampă de lansare spre mult dorita slujbă la Alette. Rebecca este intervievată de Luke Brandon (Hugh Dancy), editorul revistei şi bărbatul care i-a oferit mai devreme cei 20 de dolari.

Ea îşi ascunde eşarfa în afara biroului său, dar asistentul lui Luke vine după ea şi i-o înapoiază. Dându-şi seama că nu are nicio şansă la primirea slujbei, se ridică şi pleacă. În acea noapte, beată, ea şi Suze scriu scrisori pentru Alette şi Economii cu Succes, dar ea le trimite invers decât ar fi trebuit. Cea destinată reviesteii Alette ajunge la Economii cu Succes şi invers. Lui Luke îi place scrisoarea pe care ea dorise s-o trimită la Alette şi o angajează. În timp ce verifică o haină din caşmir pe care şi-o cumpărase, ea realizează că a fost păcălită şi nu este 100% caşmir. Acest lucru o inspiră să scrie un articol pentru revistă şi se semnează drept „Fata cu eşarfa verde”.

Confessions of a shopaholic (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Confessions of a shopaholic (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: Subtitrat, Online, HD, gratis, ma dau in vant dupa cumparaturi HD, Confessions of a Shopaholic Online
13776 | Comentarii: 2
Total comentarii : 2
2  
dragut film.

1  
Subtitrarea e varza!

Nume *:
Email *:
Cod *: