Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Demolition (2015)

Atunci când îl întâlnim pentru prima oară pe Davis (Jake Gyllenhaal), un bancher de succes, soţia lui tocmai a trecut pe lumea cealaltă şi el nu se poate gândi la altceva decât la o pungă de bomboane M&M care a rămas blocată în aparatul de la spital. Psihologii ar descrie această reacţie drept „detaşare emoţională”, iar Davis îşi va petrece o bună bucată de vreme detaşându-se de toate emoţiile sale printr-un comportament foarte ciudat.

El începe să scrie mai multe scrisori de reclamaţie la firma care a produs automatul de la spital şi urmează un pic prea literalmente sfatul socrului său (Chris Cooper) care-i spune că ar trebui să-şi ia viaţă pe bucăţi şi s-o reconstruiască fără soţia lui. Davis ia o cutie de unelte şi începe să demoleze toate lucrurile care îl enervează: un frigider cu probleme, o uşă de baie care nu se închide bine sau un calculator de la birou care se blochează într-una.

Toate aceste acţiuni sunt completate de înclinarea lui spre a fi brutal de sincer cu oamenii care-l înconjoară şi recunoaşte faţă de un străin de la metrou faptul că, în realitate, el nu şi-a iubit soţia niciodată. Davis recurge la aceste acţiuni extreme pentru a evita suferinţa şi clipele negre din existenţa lui. Ulterior, mai întâi prin intermediul scrisorilor şi apoi în persoană, el discută cu o femeie care-i împărtăşeşte singurătatea, Karen (Naomi Watts). Aceasta lucrează la departamentul de relaţii cu clienţii dintr-o companie unde Davis avea deseori treabă, iar între ei se dezvoltă o relaţie alimentată de singurătatea şi ciudăţenia reciprocă.

Trailer Demolition (2015).


Demolition (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Demolition (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Demolition (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 384 persoane
Tag-uri: Jake Gyllenhaal, Demolition (2015) online, Naomi Watts, Filme online HD 2015, Heather Lind, Demolatorul (2015) online, Chris COOPER
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: