Ghost town (2008)

Omul de afaceri Frank Herlihy (Greg Kinnear), căsătorit, este ucis accidental în timp ce încearcă să cumpere un apartament pentru amanta lui. La scurtă vreme după aceea, cinicul dentist Bertram Pincus (Ricky Gervais) are o experienţă extracorporală atunci când se află sub anestezie generală efectuată pentru o procedură medicală.

Când îşi revine, el îl poate vedea şi interacţiona cu fantomele care populează zona. Fantomele îl enervează pe Bertram cu solicitările de-a le ajuta să-şi rezolve anumite treburi personale lăsate neterminate din cauza morţii.

Frank îi promite lui Bertram că va îndepărta toate celelalte fantome dacă îl va ajuta să întrerupă logodna dintre fosta lui soţie, Gwen (Tea Leoni), şi avocatul Richard (Billy Campbell), despre care el crede că nu este onest faţă de ea.

Bertram acceptă înţelegerea şi încearcă s-o despartă pe Gwen de Richard, numai că lipsa de diplomaţie pe care i-a arătat-o în trecut lui Gwen nu ajută deloc la îndeplinirea sarcinii sale. Totuşi, el reuşeşte să-i câştige interesul prin analizarea dinţilor unui faraon mumificat pe care Gwen îl studiază.

Pe când ia cina cu Gwen şi Richard, Bertram ajunge la concluzia că Richard nu este chiar aşa rău precum susţine Frank, însă problema e că el însuşi ajunge să se îndrăgostească de ea, iar Gwen la rândul ei apreciază simţul său al umorului.

Ulterior, Gwen primeşte o propunere de-a pleca vreme de şase luni în Valea Regilor din Egipt pentru a studia şi, după ce îi face un cadou de despărţire, Bertram scapă o informaţie despre ea pe care doar Frank ar fi putut-o cunoaşte şi îi cere să-i spună adevărul.

Ghost town (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Ghost town (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: greg kinnear, Ghost town (2008) subtitrat, Téa Leoni, Ghost town (2008) online, Ricky Gervais
600
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: