Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Girl on the bridge (1999)

Într-o noapte de iarnă, o fată stă pe un pod din Paris şi, privind apa care curge pe dedesubt, pare gata să comita un gest disperat. Brusc, din întuneric se desprinde silueta unui bărbat, care până atunci o urmărise cu atenţie. Este Gabor (Daniel Auteuil), un artist de circ, cândva un excelent aruncător de cuţite. Ea este Adèle (Vanessa Paradis), o tânără care considera că viaţa nu mai are nimic de oferit, dar care va descoperi curând cât de mult se înşeală.

Gabor nu reuşeşte să o oprească pe Adèle şi, când ea sare în apă îngheţată, nu ezită să se arunce după ea. La spital, Gabor o convinge pe Adèle că întâlnirea lor a fost mâna destinului şi după ce îi face dovada talentului lui telepatic, o convinge să-l urmeze ca asistentă. Dar pentru ca numărul lui să fie acceptat, Gabor trebuie să ofere publicului ceva nemaivăzut. El se decide atunci să arunce cuţitele legat la ochi şi, datorită extraordinarei legături telepatice pe care reuşeşte să o stabilească cu Adèle, ea scapă întotdeauna neatinsă. Succesul îi poartă de-a lungul şi de-a latul Europei şi legătura lor devine tot mai puternică, cerând provocări tot mai mari.

Cei doi nu se ating niciodată, dar tensiunea sexuală pe care o acumulează izbucneşte în acte nebuneşti – în jafuri îndrăzneţe şi momente în care Gabor arunca cuţitele ca în transă, parcă împins de o furie şi o dragoste oarbă care se contopesc şi devin un unic sentiment, intens, de nedescris. Norocul lor se schimba când, într-o zi, Adèle fuge cu un tânăr grec proaspăt căsătorit şi Gabor o “recrutează” pe soţia abandonată.


Girl on the bridge (1999) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Girl on the bridge (1999) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Girl on the bridge (1999) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 414 persoane
Tag-uri: filme frantuzesti, filme romantice, Frédéric Pfluger, filme 1999, filme comedie, Patrice, filme dragoste, filme drama, Daniel Auteuil, filme europene
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: