Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Henry's crime (2010)

Lucrând în ture de noapte lungi pe post de colector de taxe pe o autostradă din Buffalo, New York, Henry (Keanu Reeves) este un bărbat care pare să n-aibă nicio ambiţie, vis sau scop în viaţă; un bărbat care merge somnambul prin viaţă. Soţia lui Debbie nu este deloc fericită cu această situaţie. Într-o dimineaţă, Eddie, un prieten, trece şpe la el i-l invită la un meci de baseball deoarece unul dintre membrii echipei este bolnav, iar Henry acceptă invitaţia.

Ducându-se la meci cu maşina lui Henry, Eddie îl întreabă pe acesta dacă poate face o oprire la un bancomat. Însă Eddie, alături de alte două cunoştinţe care se află la rândul lor în maşină, are alte planuri mult mai problematice: ei vor să jefuiască banca, ceea ce şi fac, iar Henry este arestat şi acuzat de complicitate la furt. În loc să îi pârască pe prietenii lui care au comis fapta, el ia totul asupra sa şi acceptă să meargă la puşcărie.

Acolo, el este pus în aceeaşi celulă cu un escroc pe nume Max. Acesta a devenit mult prea confortabil cu familiaritatea şi securitatea vieţii „idilice” pe care o duce în spatele gratiilor, dar chiar şi aşa el îi „plantează” lui Henry în cap o idee care-i va schimba viaţa în profunzime pentru totdeauna: pentru ca un om să-şi găsească scopul în viaţă, el trebuie întâi să aibă un vis. După elibererea din închisoare, Henry îşi găseşte în cele din urmă scopul. Deoarece a ispăşit deja pedeapsa pentru o infracţiune pe care n-a comis-o, el ar putea foarte bine să şi comită această infracţiune!

Henry's crime (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 319 persoane
Tag-uri: filme 2010, filme drama, filme crima, Keanu Reeves, filme comedie, James Caan, Vera Farmiga, Malcolm Venville
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: