Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

How high (2001)

Împinsi de la spate de ambitii familiale, Redman si Method Man trec testul pentru intrarea în universitate dupã ce fumeazã o tigarã cu marihuana fertilizatã de cenusa unui prieten foarte destept. Fantoma îsi face aparitia în rabla lor de masinã si, nerãbdatoare sã-i ajute, le mitraliazã rãspunsurile.

Acestia aterizeazã în universitate, plini de “fumuri”, pentru cã iau cu ei si iarba atît de specialã. Întrerup cursurile, stîrnesc revolte rasiale, sfideazã un decan scortos si aproape cã scãpã basma curatã facînd toate relele din lume, mai putin crimã.

Acest gen de umor ar putea pãrea ofensator, însã Method Man si Redman nu se iau în serios, ei sînt niste petrecãreti debusolati si imaturi. În plus, multe din poantele “pe bazã de marihuana” se consumã pe spinarea si discomfortul comic al ticãlosilor rigizi care merita sã fie putin bulversati. Binenteles, în timp ce atacã cu îndîrjire aceste persoane supra apreciate, cei doi îsi bat joc si de sistemul de educatie.

How high (2001) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 5504 persoane
Tag-uri: How High film online, How High cu subtitrare in limba rom, How High HD, How High, How High online subtitrat, How High 2012
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: