Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Instructions not included (2013)

Valentin (Eugenio Derbez) a fost dintotdeauna un bărbat mai degrabă temător, dar ajunge în curând unul dintre cei mai doriţi bărbaţi din Acapulco. Într-o zi, însă, el se trezeşte că o fostă amantă de-a sa apare la uşa lui cu un bebeluş în braţe şi îi spune că îi aparţine. Aceasta îi dă bebeluşul pentru moment, dar se face nevăzută, lăsându-l să se ocupe el de creşterea acestuia. Plecând din Mexic spre Los Angeles (în mod ilegal) pentru a o găsi pe Julie (Jessica Lindsey), mama copilului, Valentin ajunge să sară din camera unui direct în piscină pentru a-i sălva fetiţa, Maggie (Loreto Peralta), şi apoi este angajat drept cascador, lucru care-i permite să-şi ia o casă şi să-şi crească fata nou descoperită.

Un părinte atipic, Valentin o creşte pe Maggie până la vârsta de şase ani şi îi oferă acesteia un cămin fericit, amuzant şi sigur, în timp ce el devine unul dintre cei mai apreciaţi cascadori de la Hollywood, iar puştoaica se comportă precum un antrenor al său. Pe măsură ce o creşte pe Maggie, aceasta îl face pe Valentin să se maturizeze şi el şi să-şi înfrunte cele mai puternice temeri, chiar dacă o face mai mult pentru amuzamentul ei.

Toate bune şi frumoase, numai că lipseşte ceva: Maggie doreşte să îşi cunoască şi mama, astfel că el merge la regizor şi îi cere să-l ajute să o găsească pe „Julie”, dar realizează curând că adevărata Julie chiar doreşte să-l întâlnească. Aceasta apare ca din senin şi încearcă să se integreze în familie, numai că are gânduri mai mult decât necurate, dorind să obţină custodia fetei.

Instructions not included (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Instructions not included (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 2917 persoane
Tag-uri: filme drama, instructions not included 2013onlin, instructions not included HD, filme comedie, instructions not included online cu, filme 2013
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: