Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

It's already tomorrow in Hong Kong (2015)

În afara unui bar, Ruby (Jamie Chung), designer american pentru jucării de copii aflat temporar în Hong Kong, face planuri la telefon pentru a se întâlni cu nişte prieteni într-un alt local. Auzind faptul că telefonul ei nu are GPS şi s-a rătăcit, expatriatul american Josh (Bryan Greenberg) se oferă să o conducă până la destinaţie. La început ea nu doreşte să-i accepte ajutorul, dar neştiind cum să ajungă unde are nevoie, hotărăşte să dea curs propunerii. Pe măsură ce merg pe jos împreună, între ei se aprinde o scânteie.

Josh îi povesteşte lui Ruby că lucrează în domeniul financiar, dar tânjeşte să devină scriitor, iar Ruby îl încurajează să renunţe la locul de muncă pentru a-şi urma visul şi a scrie un roman. După ce ajung la locaţia unde Ruby ar fi trebuit să se întâlnească în acea seară cu prietenii ei, ea se oferă să renunţe la întâlnirea cu ei şi să mai rămână o vreme în compania lui Josh.

La bar, el îi mărturiseşte lui Ruby că are o iubită şi motivul pentru care era afară din acel bar şi a auzit conversaţia ei este că şi-a lăsat iubita în interior deoarece bea şi flirta cu alţi bărbaţi de ziua ei. Ruby se enervează şi pleacă de lângă Josh. Un an mai târziu, cei doi ajung să se întâlnească din nou şi Josh merge la ea cu speranţa că va reuşi să-şi ceară scuze şi să fie iertat. El îi spune că discuţia lor l-a afectat profund şi a urmat sfatul pe care l-a primit de la ea.

Trailer It's already tomorrow in Hong Kong (2015).


It's already tomorrow in Hong Kong (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


It's already tomorrow in Hong Kong (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


It's already tomorrow in Hong Kong (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.


It's already tomorrow in Hong Kong (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 4.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 401 persoane
Tag-uri: Bryan Greenberg, Already tomorrow in Hong Kong (2015, Este deja maine in Hong Kong (2015), Jamie Chung, filme online 2015, Richard Ng
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: