Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Je vous trouve très beau (2006)

Ayme, un fermier francez, trece printr-o perioadă grea a vieții după pierderea suferită din cauza morții soției sale. Nu prentru că ar fi fost foarte atașat de fosta soție, ci pentru că îi lipsește un ajutor 'bun de muncă'. Ayme nu-și mai vede capul de atâta treabă în gospodărie: vase nespălate, casa murdară... e clar, este nevoie urgent de o gospodină, de o nevastă! Dar de unde să găsești o nevastă potrivită în micuțul sat izolat într-o zonă rurală a Franței?

Ayme recurge la serviciile unei agenții matrimoniale. Șefa agenției înțelege repede că el nu caută dragoste ci caută o gospodină 'bună la toate'. Recomandarea sa este să caute o nevastă din România, unde multe fete ar face orice să poată scăpa de lipsurile materiale cu care se confruntă. Ajuns în România, Ayme o cunoaște pe Elena, care se dovedește a fi o femeie care poate oferi cu mult mai mult decât căuta acest văduv însingurat. Întâlnirea dintre cei doi va oferi multe surprize și o lecție de viață.

Je vous trouve très beau (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Je vous trouve très beau (2006) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 341 persoane
Tag-uri: Vă găsesc fermecător (2006) online, Je vous trouve très beau (2006) onl, filme comedie, Medeea Marinescu, Michel Blanc, filme online 2006
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: