Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Lucky them (2013)

Ellie Klug (Toni Collette) este critic muzical cu state vechi. Însă, jurnalista găsește că, mai interesant decât profesia, este să meargă la petreceri și să flirteze cu tinerii muzicieni.

Situația devine delicată, dar ea primește o ultimă șansă să dovedească editorului revistei la care lucrează faptul că poate fi un profesionist. Presat de scăderea vânzărilor, editorul ei, Giles (Oliver Platt), îi dă ca sarcină de serviciu realizarea unui material cu Matei Smith, care fusese iubitul ei cu zece ani în urmă și despre care se zvonea că ar mai trăi.

De când o părăsise, Ellie nu mai știa nimic despre el, iar acum se temea că această incursiune în trecut va scoate la suprafață răni vechi. Dar Giles o informează că nu prea are de ales. Fie realizează materialul jubiliar despre fostul iubit, fie va rămâne fără job.

În călătoria care urmează, Ellie este nevoită să accepte să fie însoțită de documentaristul Charlie. Ideea filmul este aceea că oamenii au tendința de a-i ridica pe un piedestal pe cei pe care i-au iubit și se află undeva în trecutul lor. Problema este că, în felul acesta, ei pun o piedică în calea a tot ceea ce ar putea fi nou, bun și plin de speranță.

Trailer Lucky them (2013).


Lucky them (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Lucky them (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Lucky them (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 361 persoane
Tag-uri: thomas haden church, Ryan Eggold, Toni Collette, johnny depp, Lucky them (2013) subtitrat, Lucky them (2013) online
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: