Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Milf (2010)

Actiunea filmului se invarte in jurul a patru proaspat studenti( Brandon, Anthony, Nate si Ross) care isi cauta aproape cu disperare partenere de sex. Daca in debutul filmului Anthony o vede goala pe Lori(mama lui Brandon) goala in timp ce lua de acasa de la acesta bautura pentru o petrecere in scurt timp rolurile se vor inversa, iar Brandon o va surprinde pe mama prietenului sau(Holly) la fel de goala.

Acest eveniment va interveni dupa ce planurile celor patru de a-si gasi o partenera la petrecere esueaza si, ajunsi acasa la Brandon le vor surprinde pe Holly si Lori intr-o postura cel putin ciudata. Scena respectiva-i va face pe baieti sa se reorienteze spre femei mature, in locul unora de varsta lor.

Daca Nate are ghinionul de a da peste o practicanta de yoga care-l va implica in joc si pe sotul ei, Ross va fi ceva mai norocos, partenera sa fiind aproape normala. Totusi, cel care va intra in cea mai mare incurcatura va fi Brandon care va incerca sa ascunda cat mai bine relatia pasionala cu Holly.

Milf (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Milf (2010) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 749 persoane
Tag-uri: Ramon Camacho, Joseph Booton, Milf (2010) subtitrat, Milf (2010) online
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: