My big fat greek wedding (2002) - Filme de comedie - Filme Noi HD - Filme online 2017 | Filme online 2016
My big fat greek wedding (2002)

Fotoula „Toula” Portokalos (Nia Vardalos) trece prin criza vârstei mijlocie. La 30 de ani, având copilăria, adolescenţa şi viaţa de adult chinuită de ghinion, se simte că este singura fameie din familie care a „eşuat” în a fi o fată tipic grecească. Familia ei se aşteaptă să fie mai mult precum sora ei în vârstă de 33 de ani, Athena, şi să se mărite cu un grec, să facă bebeluşi greci şi să îi „hrănească pe toţi până în ziua când va muri.”

În schimb, Toula a rămas blocată la a lucra în restaurantul familiei din Chicago. Morocănoasă şi cinică, ea se teme că este blestemată să rămână cu viaţa aşa cum este acum şi a fost mereu. Într-o zi când se afla la restaurant, Toula se îndrăgosteşte de profesorul Ian Miller (John Corbett), dar se şi face de râs în faţa lui imediat. O ceartă cu mult prea patriotul ei tată, Gus (Michael Constantine), care îşi doreşte ca Toula să se mărite şi să se aşeze la casa ei, o face pe aceasta să vrea să plece de la restaurant şi departe de familia intruzivă.

După o muncă de convingere dusă de soţia lui, Maria (Lainie Kazan), Gus îi permite în cele din urmă lui Toula să înceapă cursurile de calculatoare de la o facultate locală. Toula îşi schimbă apoi ochelarii cu lentile de contact, îşi face părul creţ şi începe să se macheze, crescându-şi încrederea în sine şi dispoziţia. Înarmată cu abilităţile sale, Toula îşi convinge mama şi mătuşa să îl facă pe Gus s-o lase să lucreze la agenţia de voiaj a mătuşii sale.

Trailer My big fat greek wedding (2002).


My big fat greek wedding (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


My big fat greek wedding (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


My big fat greek wedding (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Tag-uri: Nia Vardalos, John Corbett, My big fat greek wedding (2002) onl, Michael Constantine, Nunta a la grec (2002) online subti
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: