Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

P.S. I love you (2007)

Unii dintre noi așteaptă toată viața pentru a-și descoperi sufletele-pereche, dar nu și Holly (Hilary Swank) și Gerry (Gerard Butler). Apropiați încă din copilărie, ei își terminau propozițiile unul altuia și păstrau un zâmbet pe buze chiar și atunci când se certau. Nimeni nu și-l putea imagina pe unul dintre ei în lipsa celuilalt. Dar într-o zi inimaginabilul se produce, iar moartea lui Gerry o devastează pe Dolly.

Însă, odată cu cea de-a 30-a zi de aniversare a sa, Gerry revine la viață, nu material, ci prin intermediul a 12 scrisori, câte una pentru fiecare lună a anului, care să o ghideze pe Holly în noua sa viață; fiecare scrisoare purtând epilogul "PS, I love you". Pe masură ce scrisorile sunt deschise, și anul trece, Holly redescoperă fericirea și forța de a merge mai departe, cu ajutorul bărbatului care o cunoaște mai bine decât oricine. Împreună cu prietenii și familia sa gălăgioasă și iubitoare, Holly reușește să treacă peste momentul tragic din viața ei. Ea înțelege cât de prețioasă este viața pe care o trăiește, cu ajutorul îngerului păzitor care o veghează.

P.S. I love you (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


P.S. I love you (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 1870 persoane
Tag-uri: filme drama, filme dragoste, Richard LaGravene, Gina Gershon, filme 2007, Gerard Butler, Harry Connick Jr., Lisa Kudrow, filme romantice, Hilary Swank
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: