Secondhand lions (2003)

În anul 1962, Texas, adolescentul în vârstă de 14 ani Walter Caldwell (Haley Joel Osment) este trimis de mama lui iresponsabilă, Mae (Kyra Sedgwick), să-şi petreacă vacanţa de vară cu unchii lui burlaci Hub (Robert Duvall) şi Garth (Michael Caine) McCann, doi fraţi despre care se crede că deţin o avere secretă. Walter primeşte o cameră în podul casei unde găseşte fotografia unei frumoase femei despre care află mai târziu că o cheamă Jasmine (Emmanuelle Vaugier), unica iubire a lui Hub.

La scurtă vreme după aceea, rudele lor Ralph şi Helen îi vizitează împreună cu copiii lor în speranţa că vor avea o şansă la acea avere. Crezând că şi Walter este cu gândul la avere, ei îl ameninţă pe acesta că-l duc la orfelinat şi îl fac să fugă de acasă. Walter ajunge la o benzinărie şi foloseşte telefonul pentru a o suna pe mama lui, însă descoperă că aceasta nu se află acolo unde i-a spus lui că va fi în caz de ceva.

Cei doi unchi îl găsesc până la urmă şi chiar dacă Hub este bucuros să-l vadă pe puşti plecat pe drumul său, Garth îl aduce înapoi acasă. Walter începe uşor-uşor să se adapteze cu obiceiurile ciudate ale unchilor săi. Aceştia cumpără un leu pe care vor să-l vâneze, dar în cele din urmă Walter începe să se ataşeze de el şi unchii lui se lasă convinşi să îl păstreze ca animal de companie fiind conştienţi în acelaşi timp că prezenţa leului îi va ţine departe pe Ralph şi Helen.

Secondhand lions (2003) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Tag-uri: Michael Caine, filme drama, filme comedie, filme familie, Tim McCanlies, Robert Duvall, haley joel osment, filme 2003
279
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: