Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Spring breakers (2013)

Prietene din copilărie şi colege de liceu, Faith (Selena Gomez), Brit (Ashley Benson), Candy (Vanessa Hudgens) şi Cotty (Rachel Korine) plănuiesc să meargă într-o vacanţă de primăvară, dar nu au suficienţi bani pentru aşa ceva. Pentru a face rost de fonduri, Brit şi Candy jefuiesc un restaurant tip fast food folosind ciocane şi arme de jucărie cu aspect realist, iar Cotty este şoferiţa care le ajută să fugă de acolo. Faith, o creştină şi cea mai inocentă parte a grupului, este luată prin surprindere de acţiunile lui Brit şi Candy, dar cu toate acestea, trece cu vederea infracţiunile lor şi li se alătură pentru a merge în Florida.

În călătorie, fetele participă la petreceri pe plajă nebune, încep să bea şi să aibă un comportament nesăbuit. După o petrecere sălbatică, ele sunt arestate şi apoi scoase pe cauţine de Alien (James Franco), un rapper şi gangster din St. Petersburg, Rusia. Faith devine stânjenită de mediul în care se învârte Alien şi de stilul său de viaţă aşa că doreşte să plece, implorându-le pe fete să vină cu ea. În ciuda motivelor pe care le invocă ea, Brit, Candy şi Cotty se întorc la vila lui Alien şi devin parte a găştii sale de infractori.

La un club de striptease, Alien dă peste rivalul său Big Arch, care îl avertizează pe acesta să înceteze vânzarea de droguri pe teritoriul lui. Alien ignoră ameninţările lui Big Arch şi, din această cauză, el ordonă un atac armat fulger asupra maşinii lui. În timpul confruntării, Cotty este împuşcată în braţ şi decide să se întoarcă acasă. Fără Cotty, plecată acasă, Brit şi Candy încep o relaţie sexuală şi se hotărasc să se răzbune pe Big Arch. Ele merg la vila lui de pe malul mării într-o barcă de-a lui Alien.

Spring breakers (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 62838 persoane
Tag-uri: Spring Breakers (2012)Vacanţa de pr, spring breakers online subtitrat in, vacanta de primavara, vacanta bikinilor
Total comentarii : 121 2 3 4 »
12  
CE VA MAI PLACE SELENA GOMEZ

11  
NAJPA FILM FANILOR SELENA GOMEZ

10  
De ce nu merge filmu

1-3 4-6 7-9 10-12
Nume *:
Email *:
Cod *: