Summer of '42 (1971) - Filme de comedie - Filme Noi HD - Filme online 2017 | Filme online 2016
Summer of '42 (1971)

Hermie (Gary Grimes) rememorează vacanţa petrecută pe insula Nantucket în vara anului 1942, în compania prietenilor săi, Oscy (Jerry Houser) şi Benjie (Oliver Conant) şi a părinţilor lor, pe vremea când avea numai 15 ani. Neafectaţi de desfăşurarea celui de-al Doilea Război Mondial, cei trei adolescenţi îşi petrec timpul jucându-se, mergând la cinematograf cu fetele de vârsta lor şi născocind planuri de a-şi pierde virginitatea.

Deşi Oscy o curtează pe frivola Miriam (Christopher Norris), pe care o ademeneşte într-o partidă de sex, iar Hermie iese în oraş cu mult mai timida Aggie (Katherine Allentuck), acesta din urmă se îndrăgosteşte profund şi inocent de Dorothy (Jennifer O’Neill), o femeie frumoasă în vârstă de 22 de ani, care este căsătorită cu un pilot de avion (Walter Scott) plecat pe front.

După ce o întâlneşte pe Dorothy într-un magazin şi o ajută să transporte acasă plasele de cumpărături, Hermie se oferă să facă o serie de treburi mărunte pentru ea. Atunci când primeşte o telegramă prin care este informată că avionul soţului ei a fost doborât deasupra Franţei, Dorothy este cuprinsă de disperare şi simte nevoia de a fi consolata, motiv pentru care se refugiază pentru o noapte în braţele lui Hermie.

Summer of '42 (1971) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Summer of '42 (1971) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: filme drama, filme vechi, filme dragoste, filme comedie, Jerry Houser, filme romantice, filme 1971, Jennifer O'Neill, Gary Grimes, filme oscar
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: