Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The cobbler (2014)

Max Simkin (Adam Sandler) este un cizmar tăcut şi modest dintr-un cartier în New York unde lucrează în atelierul care se află în posesia familiei sale timp de mai multe generaţii. El este „drenat” de personalitate şi duce o viaţă lipsită de evenimente notabile, conducându-şi afacerea şi având grijă de mama lui rămasă văduvă de câţiva ani. Max este un observator, cineva care vede cum viaţa se scurge peste tot prin jurul lui, dar nu se poate lăuda cu una proprie.

Într-o noapte, în timp ce lucrează la pantofii unui interlop pe nume Ludlow (Method Man), maşina de lipit a lui Max se defectează şi este nevoit să caute prin vechile lucruri ale răposatului său tată pentru a o folosi pe cea veche rămasă moştenire. El se descurcă şi repară pantofii cu ajutorul acelei maşinării vechi. Odată reparaţi, el se încalţă cu ei să vadă dacă i-a făcut cum trebuie, iar când se uită în oglindă… surpriză!, nu se mai vede pe el ci îl vede pe Ludlow!

Maşinăria tatălui său conţine ceva magic şi permite cizmarului să se transforme în persoana căreia îi aparţin pantofii, transformându-se doar la exterior, la interior fiind acelaşi. Bineînţeles că Max profită de situaţie şi foloseşte maşinăria magică pe toate perechile de pantofi pe care le găseşte, petrecând puţin timp în pantofii lui DJ (Dan Stevens) pentru a se da pe lângă iubita acestuia fotomodel şi chiar pretinde a fi tatăl lui dispărut (Dustin Hoffman) pentru ca mama sa să-l mai poată vedea măcar o dată în viaţă şi a-şi putea lua rămas bun de la el.

The cobbler (2014) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The cobbler (2014) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 4934 persoane
Tag-uri: Steve Buscemi, bijuterie magica, pantofii altuia film, the cobbler film comedie, the cobbler online subtitrat, adam sandler, the cobbler film hd dan stevens
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: