The confirmation (2016)

In ziua primei sale confesiuni Anthony isi petrece ziua impreuna cu tatal sau alcoolic, Walt. Walt, un tamplar, nu are parte de cea mai buna zi din viata. Camionul i s-a stricat, urmeaza sa fie evacuat din cauza datoriilor acumulate si sculele i-au fost furate. Walt si Anthony decid sa plece in cautarea hotilor pentru a-si recupera sculele.

Pe drum dau peste un barbat in varsta care ii asigura ca ii poate ajuta sa gaseasca sculele. Cand nu face pe detectivul, Walt incearca sa il faca pe Anthony constient de lumea fizica din jurul lor, spunandu-i ca absolut tot ce foloseste a fost facut de cineva sau ceva.

Anthony (Jaeden Lieberher), un băieţel în vârstă de opt ani, s-a întors la biserică la îndemnul mamei sale şi a tatălui vitreg, iar acum se află la spovedanie. Preotul îi cere băiatului să-i spună despre păcatele sale, însă micuţul pare pierdut, neînţelegând prea bine ce sunt alea păcate.

Preotul îi înşiră câteva variante de păcate, gen minţitul, dezonorarea părinţilor sau dorind răul cuiva… însă Anthony se gândeşte şi concluzionează că nu a făcut nimic din toate acestea. Chiar şi aşa, preotul îi oferă câteva rugăciuni să le spună deoarece băiatul sigur minte sau nu-şi realizează propriile păcate.

The confirmation (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The confirmation (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de comedie | Adăugat de: efilme (11-04-2016)
Vizualizări: 461 | Tag-uri: The confirmation (2016) online, Maria Bello, filme online 2016, Clive Owen, filme online hd, Patton Oswalt | Rating: 3.0/1
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017