Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The dressmaker (2015)

În anul 1926, în oraşul australian Dungatar, şcolarul Stewart Pettyman moare în condiţii suspecte. Singura martoră a morţii sale este colega Myrtle Dunnage, care este etichetată drept criminală şi exilată din oraş de tatăl băiatului, membru de bază în societate, Evan Pettyman. 25 de ani mai târziu, Myrtle, ajunsă o croitoreasă împlinită care şi-a schimbat numele în Tilly (Kate Winslet), se întoarce în oraşul natal pentru a-şi îngriji mama bolnavă. De cum ajunge, ea este întâmpinată de poliţistul local Horatio Farrat (Hugo Weaving).

Tilly se întoarce acasă şi vede că mama ei este bolnavă mintal, lucru care i-a adus şi porecla de „Molly nebuna” din partea consătenilor. Neputând să îşi amintească singură evenimentele din 1926, Tilly o întreabă pe mama ei despre moartea băieţelului deoarece crede că ziua aia a lăsat-o cu un blestem. Molly, însă, susţine că nu ştie nimic despre incident. Întregul oraş este imediat alertat de întoarcerea lui Tilly, dar şi de cea a lui William Beaumont (James Mackay), fiul bogatei şi snoabei Elsbeth Beaumont (Caroline Goodall).

Gertrude Pratt (Sarah Snook), fiica patronilor magazinului local, îl iubeşte pe William, însă nu are încredere în ea să-i spună ce simte. Întregul oraş se adună la un meci şi toată lumea e şocată când o vede pe Tilly apărând într-o rochie roşie care distrage atenţia jucătorilor. Teddy McSwiney (Liam Hemsworth) îi atrage atenţia şi ea acceptă să se schimbe. După ce îşi ia o rochie neagră, dar la fel de provocatoare, Tilly îi dă cartea ei de vizită lui Gertrude, oferindu-se să îi croiască o rochie deosebită pentru un dans.

The dressmaker (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The dressmaker (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 582 persoane
Tag-uri: The dressmaker (2015) online, Kate Winslet, Liam Hemsworth, The dressmaker (2015) subtitrat
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: