The fortune cookie (1966)

Harry Hinkle a fost părăsit de frumoasa şi uşuratica Sandy. El se căsătorise cu ea, ajutând-o să intre într-o formaţie muzicală. Mulţumirea ei, a fost , fuga cu unul dintre componenţii acestei formaţii. Harry este un cameraman ce filmează imagini de la meciurile de fotbal ale echipei locale. La această echipă, Boom-Boom, este un jucător de culoare, idol al celor 83 000 de suporteri de pe stadion.

La una dintre partidele transmise, Harry este trimis să filmeze o fază importantă la marginea terenului, unde acţiunea de atac al echipei, îl pune pe Boom-Boom într-o situaţie favorabilă dar riposta adversarilor îl aruncă pe margine, lovindu-l pe Harry, ce este catapultat peste marginea protectoare a terenului. Harry este ameţit şi dus la spital de salvare. Acolo apare mama lui, sora cu cei doi copii, precum şi cumnatul, Willie Gingrich, avocat fără scrupule.

online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Tag-uri: filme 1966, filme drama, filme vechi, filme dragoste, filme comedie, I.A.L. Diamond, Jack Lemmon, filme romantice, Billy Wilder, filme oscar
371
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: