Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The game plan (2007)

Dwayne "The Rock" Johnson este pe cale să întâlnească un adversar pe măsura lui - chiar dacă e vorba de o fetiță de numai 1,20m înâlțime. Cu o prezență unică pe ecran, care combină farmecul lui incontestabil cu umorul și autoironia, el își reafirmă imaginea de actor principal desăvârșit, unul dintre noii maeștri surprinzători ai filmelor de comedie din zilele noastre, în rolul fundașului superstar Joe Kingman.

Desigur, Joe este cunoscut drept unul dintre cei mai duri jucători care au intrat vreodată pe teren. Binecuvântat cu o uimitoare forță și agilitate, el este celebru pentru că face față oricărei pase, oricât de agresivă ar fi.

Dar, tocmai când se aștepta mai puțin, Joe este pe cale să fie făcut praf și pulbere de cea mai dificilă provocare pe care și-ar fi putut-o imagina vreodată: o fetiță de opt ani.

În această poveste amuzantă, dar și înduioșătoare, "Rock" are șansa să își demonstreze o latură neașteptat de amuzantă, ca sa nu mai vorbim de cea "părintească", pe care o combină însă cu scene de fotbal derulate în ritm alert, fiind ultimul om din lume pe care v-ați aștepta să îl vedeți transformându-se într-un tătic minunat.

The game plan (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 526 persoane
Tag-uri: kyra sedgwick, The game plan (2007) online, Madison Pettis, The game plan (2007) subtitrat, Dwayne Johnson, roselyn sanchez
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: