The nanny diaries (2007)

În foame de bani după recenta ei absolvire a Universităţii din New York, Annie braddock (Scarlett Johansson) dă un anunţ la ziar, în speranţa de a găsi o slujbă ca dădacă. Din fericire, o şansă duce repede la o posibilă angajare la domnul X (Paul Giamatti) şi doamna X (Laura Linney), un cuplu bogat în căutare de cineva care să aibă grijă de fiul lor de 4 ani, Grayer (Nicholas Art).

Annie este produsul clasei muncitoare din New Jersey, unde mama ei (Donna Murphy) visează ca fiica ei să devină o femeie de afaceri respectabilă. Între timp, Annie pune ochii pe o carieră în antropologie. Deodată, perspectiva de a munci pentru elita societăţii pare a fi o alternativă bună. Annie a mai fost dădaca şi în trecut, dar habar nu are ce-o aşteaptă când acceptă slujba oferită. Doamna X se dovedeşte a fi o scorpie, iar pentru următoarele 9 luni, Annie este forţată să facă faţă cuplului, problemelor lor, fiului lor şi unei noi relaţii (Chris Evans).

The nanny diaries (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The nanny diaries (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The nanny diaries (2007) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Tag-uri: filme drama, Chris Evans, filme dragoste, filme 2007, paul giamatti, Laura Linney, filme comedie, Emma McLaughlin, Nicola Kraus, filme romantice
397
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: