The weather man (2005)

Un prezentator de Meteo al canalului de ştiri din Chicago, David Spritz (Nicolas Cage), este foarte bine plătit pentru meseria pe care o face, dar nu se bucură de respectul oamenilor din zonă care aruncă mereu cu diverse lucruri în el, printre care şi mâncare tip fast food. David crede că acest lucru este din cauza faptului că sunt invidioşi pe faptul că primeşte aşa mulţi bani pentru a depune atât de puţin efort. De asemenea, David se simte mereu pus în umbra tatălui său, scriitorul câşigător al Premiului Pulitzer Robert Spritzel (Michael Caine), care este dezamăgit de aparenta inabilitate a fiului său de-a se maturiza şi a avea grijă de cei doi copii pe care-i are.

Situaţia devine şi mai grea atunci când Robert este diagnosticat cu o boală terminală şi este anunţat că mai are de trăit doar câteva luni. Pe măsură ce devine tot mai depresiv, Dave ia cursuri de tras cu arcul şi descoperă că această activitate este o modalitate foarte bună de a-şi distrage atenţia de la lucrurile care-l apasă zi de zi şi a se calma. Pentru a-i demonstra tatălui său că este mai bun decât crede el şi poate a se reuni cu soţia lui înstrăinată, Noreen (Hope Davis), Dave ţinteşte postul de prezentator la un talk show naţional denumit „Hello America!”. Acest post practic i-ar multiplica de patru ori actualul salariu, însă aduce după el problema că trebuie să se mute la New York.

The weather man (2005) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The weather man (2005) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


The weather man (2005) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Tag-uri: Michael Caine, Steve Conrad, filme drama, Nicholas Hoult, filme comedie, Gore Verbinski, filme 2005, Nicolas Cage, Hope Davis
228
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: