Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Toni Erdmann (2016)

Winfried, un profesor de muzică rămas fără elevi, este hotărât să facă parte din viaţa fiicei lui, Ines, pe care nu prea reuşeşte să o mai vadă prea des din cauza faptului că aceasta lucrează excesiv de mult. Însă iniţiativa lui este destul de deplasată, deoarece carierista Ines lucrează în calitate de strateg corporatist la un proiect important din Bucureşti.

Schimbarea locaţiei nu îi ajută prea mult, mai ales că lui Winfried îi place să îi facă tot felul de farse fiicei lui, iar cei doi ajung într-un adevărat impas. Deşi Winfried acceptă să se întoarcă în Germania, acesta dă buzna din nou în viaţa lui Ines îmbrăcat într-un costum ponosit, purtând perucă şi chiar dinţi falşi, pretextând că este coach-ul şefei ei. Cu cât exagerează mai mult amândoi, cu atât devin mai apropiaţi, iar Ines începe să înţeleagă că tatăl ei excentric merită să facă parte din viaţa ei.

Toni Erdmann (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Toni Erdmann (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Toni Erdmann (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 631 persoane
Tag-uri: filme drama, Toni Erdmann (2016) online, Sandra Hüller, filme comedie, Michael Wittenborn, Peter Simonischek, filme 2016
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: