Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Van Wilder: Freshman year (2009)

După mulţi ani de nereuşite, Van Wilder (Jonathan Bennett) a absolvit în cele din urmă liceul ca urmare a obligării sale de-a se pune pe carte după ce a comis nişte prostii care erau cât pe ce să-i aducă exmatricularea. El ar fi trebuit să plece într-o călătorie la Amsterdam, Olanda, împreună cu tatăl lui (Linden Ashby), numai că bătrânul este foarte ocupat la locul de muncă şi Van sfârşeşte prin a se duce de unul singur în „ţara lalelelor”.

Familia lui a construit o clădire care a fost numită după ei, „Wilder Hall”. În ciuda acestui fapt, în momentul în care soseşte acolo el descoperă că zilele de leneveală şi de distracţie pe care le-a trăit pe banii tatălui său în timp ce se afla la liceu s-au sfârşit şi acum a ajuns într-o instituţie cu reguli militare condusă de către Dean Reardon (Kurt Fuller). Reardon, un om de armată care-l urăşte pe tatăl lui Van, vrea să-i facă viaţa acestuia un calvar.

El nu poate să-l dea afară pur şi simplu pe Van deoarece tatăl lui este foarte bogat şi are legături la conducerea instituţiei unde şi contribuie financiar, însă este hotărât să-i facă viaţa atât de dificilă încât acesta să plece de unul singur. Colegul de cameră al lui Van este Farley (Nestor Aaron Absera), un consumator de marijuana din Jamaica. Băieţii vor să dea o petrecere în campus, lucru care e strict interzis, la fel ca şi sărutatul, consumuri de droguri, de alcool, sex sau orice altă formă de „distracţie”.

Van Wilder: Freshman year (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Van Wilder: Freshman year (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 161 persoane
Tag-uri: filme romantice, filme dragoste, filme 2009, Kurt Fuller, Kristin Cavallari, Jonathan Bennett, Harvey Glazer, filme comedie
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: