Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Wiener-Dog (2016)

Danny îi aduce băiatului său ce a supravieţuit cancerului, Remi, un căţel din rasa Teckel. Soţia lui, Dina, nu vrea să aibă de îngrijit un câine, dar Danny îi spune că băiatul lor este suficient de mare şi matur cât să se ocupe de căţel. Dina îl duce pe câine la veterinar pentru a-l castra, iar pe drum Remi se supără. Ea îl consolează povestindu-i depre căţelul pe care l-a avut ea în copilărie şi despre care susţine că a murit după ce a fătat.

În timpul cursurilor de yoga la care participă Dina şi Danny, Remi şi căţelul distrug canapeaua şi împrăştie prin sufragerie fulgi. Mai mult decât atât, cei doi dau buzna în bucătărie, iar Remi îi dă căţelului să mănânce nişte ciocolată ce îi cauzează diaree şi îşi „marchează teritoriul” prin toată casa, îmbolnăvindu-se foarte rău. În ziua următoare, Danny duce câinele la veterinar pentru a fi eutanasiat, iar apoi Dina şi Remi poartă o conversaţie despre viaţă şi moarte.

La cabinetul veterinar, una dintre asistente, Dawn, hotărăşte să ia câinele de acolo înainte de-a fi eutanasiat şi îl îngrijeşte la ea acasă, îmbunătăţindu-i starea de sănătate. Într-o zi, când se duce să cumpere mâncare pentru câine, ea se întâlneşte cu o veche cunoştinţă pe nume Brandon care o invită să îi viziteze fratele, Tommy, şi pe soţia sa, April, ambii suferind de sindromul Down. Ea acceptă şi cei doi se îndreaptă spre Ohio. Ea se gândeşte că le-ar fi de folos câinele şi le sugerează să-l lase în grija lor, iar aceştia acceptă cu bucurie.

Wiener-Dog (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 274 persoane
Tag-uri: Greta Gerwig, filme drama, filme 2016, filme comedie, Todd Solondz, Keaton Nigel Cooke
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: