Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Youth in Oregon (2016)

La propria lui aniversare, Raymond, un bătrân cu un temperament dificil, își anunță familia că intenționează să călătorească în Oregon, pentru a se întâlni cu un medic care va aproba sinuciderea auto-asistată. În timp ce acesta face aranjamentele pentru a fi eutanasiat în Oregon, familia sa opune rezistență și refuză să accepte decizia lui. Kate, fiica lui, protestează înlăcrimată, însă îi cere ajutorul soțului ei, Brian, pentru a-l conduce pe tatăl ei în Oregon, doar pentru a-l determina să se răzgândească până a ajunge la destinație.

Așa că, fără tragere de inimă, Brian se oferă voluntar să-l conducă pe arțăgosul Raymond și pe soția lui, Estelle până la destinație. Determinați să-i schimbe planul bătrânului înainte de a ajunge în statul Beaver, devine repede evident pentru Brian că a-și convinge socrul să rămână în viață când el este gata să iasă din schemă, nu este deloc o sarcină simplă. Pe parcusul călătoriei, părinții, copiii și partenerii descoperă cât de mult s-au îndepărtat de cei pe care îi iubesc și încearcă să regăsească valoarea din viața pe care o trăiesc.

Youth in Oregon (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Youth in Oregon (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Youth in Oregon (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.


Youth in Oregon (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 4.

Categorie: Filme de comedie | Vazut de : 391 persoane
Tag-uri: Billy Crudup, filme 2016, filme drama, filme comedie, Youth in Oregon (2016) online, Nicola Peltz, filme online 2016, Christina Applegate
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: