Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Code 46 (2003)

Viitorul apropiat. Orasele supra-populate sunt pãzite prin puncte de înaltã securitate si înconjurate de mari suprafete de desert locuite de non-cetãteni, exclusi din societate pe motiv cã nu detin papele (o formã de asigurare, pasaport si vizã).

Detectivul William Geld, de la agentia Pinkerton din Seattle zboarã la Shanghai pentru a investiga papele frauduloase emise de agentia de asigurãri Sphinx. Un „virus empatic” îi permite sã afle care dintre angajatii companiei minte: o suspecteazã imediat pe Maria Gonzales.

Însã William s-a îndrãgostit de Maria, astfel cã denuntã un alt angajat în locul ei. O urmãreste pe Maria când aceasta iese de la serviciu. Într-un bar, îl întâlnesc pe naturalistul Damian, care doreste sã studieze lilieci în Delhi. Maria îi oferã acestuia papele false. Constient cã este supus unui test, William o întreabã pe Maria cum face rost de papele false, însã în continuare nu o denuntã.

Rãmâne peste noapte în apartamentul ei si fac dragoste. A doua zi, William se întoarce la Seattle, la sotia lui Sylvie si la fiul lor Jack. Anya, sefa lui William de la agentia de detectivi Pinkerton, îi spune cã a avut loc un deces în Asia: Damian Alekan. William se întoarce la birourile Sphinx din Shanghai însã descoperã cã Maria nu mai este acolo.

Code 46 (2003) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de dragoste | Vazut de : 1038 persoane
Tag-uri: Samantha Morton, Tim Robbins, Code 46 (2003) subtitrat, Code 46 (2003) online
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: