Code 46 (2003) - Filme de dragoste - Filme online 2017 | Filme online 2016
Conectare · Înregistrare

Code 46 (2003)
Comentarii: 0/Vizualizarii: 651

Sinops:

Viitorul apropiat. Orasele supra-populate sunt pãzite prin puncte de înaltã securitate si înconjurate de mari suprafete de desert locuite de non-cetãteni, exclusi din societate pe motiv cã nu detin papele (o formã de asigurare, pasaport si vizã).

Detectivul William Geld, de la agentia Pinkerton din Seattle zboarã la Shanghai pentru a investiga papele frauduloase emise de agentia de asigurãri Sphinx. Un „virus empatic” îi permite sã afle care dintre angajatii companiei minte: o suspecteazã imediat pe Maria Gonzales.

Însã William s-a îndrãgostit de Maria, astfel cã denuntã un alt angajat în locul ei. O urmãreste pe Maria când aceasta iese de la serviciu. Într-un bar, îl întâlnesc pe naturalistul Damian, care doreste sã studieze lilieci în Delhi. Maria îi oferã acestuia papele false. Constient cã este supus unui test, William o întreabã pe Maria cum face rost de papele false, însã în continuare nu o denuntã.

Rãmâne peste noapte în apartamentul ei si fac dragoste. A doua zi, William se întoarce la Seattle, la sotia lui Sylvie si la fiul lor Jack. Anya, sefa lui William de la agentia de detectivi Pinkerton, îi spune cã a avut loc un deces în Asia: Damian Alekan. William se întoarce la birourile Sphinx din Shanghai însã descoperã cã Maria nu mai este acolo.

Code 46 (2003) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Tags:

Samantha Morton, Tim Robbins, Code 46 (2003) subtitrat, Code 46 (2003) online

Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa fi logat pe site!
Daca nu ai un cont creat, te poti Înregistra aici.

Comentarii

Nume *:
Email *:
Cod *:

Categorii filme
Facebook