Last chance Harvey (2008) - Filme de dragoste - Filme Noi HD - Filme online 2017 | Filme online 2016
Last chance Harvey (2008)

New Yorkez-ul Harvey Shine (Dustin Hoffman) este pe punctul de a-si pierde slujba de compozitor de muzica pentru reclame publicitare. Harvey pleaca la Londra in weekend pentru a participa la casatoria fiicei sale, Susan, promitandu-i insa sefului sau ca se va intoarce la New York luni dimineata spre a lua parte la o sedinta importanta, in caz contrar urmand sa fie concediat.

Devastat de faptul ca propria fiica l-a ales pe tatal vitreg sa o conduca la altar, Harvey Shine pleaca de la nunta inainte de receptie direct la aeroport, dar pierde avionul si este concediat telefonic de catre superiorul sau.

Inecandu-si amarul in bautura la barul aeroportului, americanul o cunoaste pe Kate Walker (Emma Thompson), o angajata trecuta de 40 de ani a Oficiului National de Statistica, a carei viata se reduce la munca, cicaleli interminabile din partea mamei si intalniri ocazionale umilitoare cu barbati necunoscuti. Harvey si Kate relationeaza imediat, iar legatura de suflet tot mai puternica care se creeaza intre ei ii inspira pe amandoi si le transforma pentru totdeauna existentele banale.

Trailer Last chance Harvey (2008).


Last chance Harvey (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Last chance Harvey (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Last chance Harvey (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.


Last chance Harvey (2008) online subtitrat in Limba Romana. Server 4.

Tag-uri: Dustin Hoffman, Last chance Harvey (2008) online su, Emma Thompson, filme online 2008
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: