Mr.Nobody (2009)

În anul 2092, Nemo Nobody este un bătrân de 118 ani, ultimul muritor de pe pământ. Omenirea a reuşit, în sfârşit, să câştige lupta cu moartea datorită înlocuirii permanente a celulelor deteriorate, iar acum toţi sunt nemuritori. Întreaga atenţie este acum focusată pe Mr. Nobody şi toţi doresc să afle detalii despre viaţa pe care a trăit-o ultimul muritor. Nemo însuşi susţine că nu îşi mai aminteşte nimic despre trecutul său, iar psihologul Dr. Feldheim încearcă să scoată informaţii de la ei cu ajutorul hipnozei. Totuşi, povestea pe care i-o spune doctorului este una total diferită de cea pe care i-o spune unui jurnalist, iar acum oamenii nu mai ştiu ce să creadă, care dintre relatări este cea corectă.

Are momente când este incoerent şi de multe ori relatările sunt total contradictorii. Uneori consideră că are doar 34 de ani. El povesteşte despre trei momente cheie din viaţa sa: odată la vârsta de 9 ani, când părinţii lui au divorţat, altă dată la cea de 15 ani, când s-a îndrăgostit pentru prima dată, şi ultima este cea de la 34 de ani, trăindu-şi anii de maturitate – toate trei transpuse în mai multe realităţi.

La începutul poveştii se spune că înainte de naştere, copiii îşi amintesc tot ceea ce se va întâmpla în viaţa lor, dar la momentul conceperii, Îngerii Uitării îi fac să uite totul. Totuşi, Îngerii au uitat de Nemo. Acum, baiatul trebuie mai întâi să-şi aleagă părinţii. La vârsta de 9 ani este pus în faţa celei de-a doua alergeri importante din viaţa sa atunci când părinţii săi divorţează, iar el trebuie să aleagă cu cine va rămâne în continuare. La o cale ferată, mama lui pleacă cu trenul în timp ce tatăl rămâne. Într-unul din cazuri el fuge după tren şi reuşeşte să ajungă în dreptul mamei sale care-l trage în tren şi îl ia cu ea, iar în celălalt caz alege să rămână cu tatăl lui – de aici şi cele două poveşti total diferite pe care le spune. Într-una dintre ele se arată viaţa lui alături de mamă, iar în celaltă este viaţa pe care a trăit-o alături de tată.

Mr.Nobody (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Mr.Nobody (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: Jared Leto, Mr.Nobody (2009) subtitrat, Sarah Polley, Mr.Nobody (2009) online, Diane Kruger
502
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: