Partir (2009)

Suzanne este căsătorită de foarte mulți ani cu doctorul de succes Samuel, are doi copii adolescenți pe nume David și Marion, locuiește în sudul Franței și a renunțat la profesia ei de fizioterapeută pentru a se dedica familiei.

Întrucât mariajul lor a devenit o formalitate, iar sentimentele de iubire și afecțiune au dispărut treptat dintre soți, Suzanne decide să își alunge plictiseala construindu-și un cabinet de fizioterapie și reflexoterapie în curtea din spate a casei; se întoarce, astfel, la activitatea pe care odinioară o practica cu plăcere.

Samuel angajează un imigrant ilegal pe nume Ivan pentru a o ajuta pe soția lui să își amenajeze sala de consultații și în scurtă vreme între casnica plictisită și neglijată și muncitorul atrăgător și sexy se înfiripă o aventură pasională, care nu ține cont de nicio regulă și de niciun precept moral.

Deși nu își mai iubește partenera de viață, Samuel refuză să accepte relația extraconjugală a Suzannei și să se consoleze cu statutul de soț părăsit, motiv pentru care între cei trei adulți izbucnește un conflict violent, cu rezultate imprevizibile.

Trailer Partir (2009)


Partir (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Partir (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: Partir (2009) online, Sergi López, kristin scott thomas, Yvan Attal, Partir (2009) subtitrat
943
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: