The best offer (2013)

Filmul redă povestea extravagantului colecționar și evaluator de artă Virgil Oldman, care trebuie să ducă la bun sfârșit cea mai bizară evaluare de obiecte de artă din cariera sa. Obișnuit cu respectul acordat unui licitator de talie mondială, Virgil este profund uimit atunci când Claire, tânăra moștenitoare a unei averi impresionante, se sustrage în mai multe rânduri de la întâlnirile prestabilite cu acesta, invocând motive variate, oferindu-i însă toate condițiile pentru a duce evaluarea la bun sfârșit.

Toate acestea nu fac decât să stârnească din ce în ce mai mult curiozitatea lui Virgil, iar în scurt timp acesta se îndrăgostește iremediabil de Claire. Virgil ajunge să uite toate rigorile vieții sale și să încalce regulile pe care și le-a impus, purtat de pasiunea sa pentru femeia misterioasă.

Povestea de dragoste care se înfiripă între cei doi însă va aduce o răsturnare de situație în viețile celor doi și îi va atrage într-o capcană periculoasă. Povestea se construiește subtil, riguros, cu finețe, creând o atmosferă care introduce spectatorii treptat, dar sigur, într-o lume fascinantă a pasiunilor intense: pentru artă, pentru valori, pentru oameni.

The best offer (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Categorie: Filme de dragoste | Adăugat de: danezu (24-05-2013)
Vizualizări: 5498 | Tag-uri: filme online, the best offer 2013 online subtitra, Oferta irezistibila 2013, filme hd, Oferta irezistibila, the best offer 2013 online, the best offer 2013 | Rating: 3.3/10
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *:


Powered by uCoz © 2017