Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

The vow (2012)

Paige (interpretată de Rachel McAdams) și Leo (interpretat de Channing Tatum) sunt căsătoriți și se iubesc la nebunie. Ambii sunt artiști de succes în Chicago. Într-o noapte cu ninsoare deasă, cei doi sunt victimele unui accident de mașină. Leo scapă nevătămat, însă Paige are leziuni cerebrale, care îi șterg din memorie toate amintirile legate de relația cu soțul său. La ieșirea din comă, Leo este pentru ea un străin.

Dintr-o dată, Leo se trezește în situația de a lua de la capăt o relație la care visase toată viața și de a-i recuceri inima soției sale. În urma traumatismului cranian, Paige se crede cu cinci ani în urmă, pe vremea când era studentă la Drept, înainte de a-l cunoaște pe Leo. Viața sa actuală îi este complet străină.

Nu înțelege de ce se află departe de părinții săi (interpretați de Jessica Lange și Sam Neill), îi lipsește garderoba sa “conservatoare” și nu vede niciun motiv pentru care ar fi renunțat la facultate și la promițătoarea carieră de avocat. Pentru a înrăutăți situația, Paige se crede încă logodită cu omul de afaceri Jeremy (interpretat de Scott Speedman), și refuză relația cu Leo și stilul său de viață neconvențional, ca și cum nu l-ar fi iubit niciodată.

Trailer The vow (2012).


The vow (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


The vow (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme de dragoste | Vazut de : 18321 persoane
Tag-uri: filme drama, Romantic, filme dragoste, rachel mcadams, Channing Tatum, filme romantice, filme 2012, dramă, dragoste
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: