Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Venuto al mondo (2012)

Gemma părăsește apartamentul confortabil pe care îl ocupă în Roma pentru a călători spre Sarajevo în compania fiului său Pietro și pentru a vizita o expoziție ce comemorează victimele războiului bosniac, printre care și soțul ei Diego.

Cu 16 ani în urmă, Gemma a reușit să fugă împreună cu băiatul ei din orașul bosniac aflat sub cel mai îndelungat asediu din istorie, dar Diego a rămas în urmă și a fost ucis, femeia propunându-și să facă această călătorie nu numai pentru a reface relația tensionată cu Pietro, dar și pentru a se confrunta cu amintirile dureroase din trecut.

Gemma l-a cunoscut pe Diego în anii '80, pe vremea când era studentă și se afla în vizită la Sarajevo, după ce au depășit o mulțime de obstacole, cei doi tineri trăind o pasioanală poveste de dragoste și găsindu-și pentru o scurtă perioadă fericirea unul în brațele celuilalt.

Deși își doreau cu disperare copii, Gemma era sterilă, așa că a împins-o pe tânăra și frumoasa muziciană Aska în patul lui Diego pentru a o folosi pe post de mamă-surogat, doar pentru a fi ulterior măcinată de gelozie și sentimente de culpabilitate. Revelația ce o așteaptă pe Gemma la Sarajevo o va forța să înțeleagă proporțiile pierderii pe care a suferit-o, ororile reale ale războiului și puterea vindecătoare a iubirii.

Trailer Venuto al mondo (2012).


Venuto al mondo (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Venuto al mondo (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Venuto al mondo (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme de dragoste | Vazut de : 5402 persoane
Tag-uri: twice born online subtitrat, twice born film online, twice born 2012 online, filme online, twice born film online subtitrat, Venuto al mondo, drama
Total comentarii : 2
2  
bun

1  
f bun ilmul

Nume *:
Email *:
Cod *: