A deadly adoption (2015) - Filme drama - Filme online 2017 | Filme online 2016
Conectare · Înregistrare

A deadly adoption (2015)
Comentarii: 0/Vizualizarii: 201

Sinops:

Sarah Benson (Kristen Wiig) are o mică afacere de succes în domeniul alimentaţiei organice, iar soţul ei, Robert (Will Ferrell), este un scriitor faimos şi apreciat în domeniul finanţelor. Cei doi au o fiică în vârstă de un an, Sully, iar Sarah este însărcinată cu cel de-al doilea copil. În timpul unei petrecere de-a sărbători un an de viaţă pentru Sully, Sarah îi cere insistent lui Robert s-o ia la o plimbare cu barca pe lacul din spatele casei lor.

Chiar dacă Robert o avertizează de mai multe ori pe Sarah să aibă grijă pentru că docul este nesigur, ea nu ţine cont şi are parte de un accident urât, lovindu-se şi pierzând sarcina. Mai mult decât atât, trauma suferită de Sarah este atât de puternică încât nu mai poate să aibă copii vreodată. Cinci ani mai târziu, Robert a devenit o epavă din cauza consumului de alcool, însă şi-a mai revenit cât de cât şi n-a mai consumat alcool de şase luni.

De asemenea, el a devenit ultraprotector faţă de fiica în vârstă acum de şase ani, care suferă de diabet. Robert şi Sarah plănuiesc să adopte un copil nedorit, însă până acum au fost mereu nemulţumiţi de mamele respective. În cele din urmă, ei hotărăsc să primească în casa lor şi să aibă grijă de o frumoasă tânără pe nume Bridgette Gibson (Jessica Lowndes), care se află în ultimele luni de sarcină, iar apoi aceasta le va lăsa lor copilul. Nu trece mult timp până ce soţii Benson vor descoperi că decizia de-a o aduce pe Bridgette la ei în casă a fost una total neinspirată.

A deadly adoption (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


A deadly adoption (2015) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Tags:

will ferrell, filme drama, Rachel Goldenberg, Kristen Wiig, filme thriller, jessica lowndes

Pentru a putea adauga un comentariu, trebuie sa fi logat pe site!
Daca nu ai un cont creat, te poti Înregistra aici.

Comentarii

Nume *:
Email *:
Cod *:

Categorii filme
Facebook