Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Approaching the unknown (2016)

Mark Strong îl interpretează pe Căpitanul William D. Stanaford care se află într-o expediţie solitară pe Marte în tentativa de-a pune bazele unei colonii umane pe planeta roşie. William este conştient de faptul că el nu se va mai întoarce pe Pământ, însă în ciuda acestui fapt el nu este foarte îngrijorat cu privire la acest aspect. Aşa cum el însuşi spune: „există şase miliarde de oameni pe Pământ care mă încurajează, dar în acelaşi timp se întreabă de ce fac acest lucru?!”

Ei bine, face asta pentru că aşa este el. Precum orice astronaut, el este şi un om de ştiinţă de prestigiu care şi-a pus în minte să găsească o modalitate de-a reuşi să scoată apă potabilă din ţărâna acestei planete şi nava lui spaţială poartă cu ea un reactor care nu e esenţial doar pentru călătoria lui ci şi pentru misiunea pe care o va întreprinde de îndată ce va ateriza pe Marte.

În urma navei sale se mai află una pilotată de către căpitanul Maddox (Sanaa Latham). Spre deosebire de William, ea este mai puţin liniştită şi problemele pe care le întâmpină coroborate cu temperamentul său mai vulcanic produc primele tensiuni. William interacţionează cu colegii de pe Terra cărora le povesteşte ceea ce vede şi ce progrese a făcut, cu precădere amicului său cel bun, Louis Skinner (Luke Wilson). Din păcate, însă, Stanaford întâmpină nişte probleme cu reactorul navei sale spaţiale pe care trebuie să o repare cât mai curând altfel misiunea lui este pusă în pericol.

Trailer Approaching the unknown (2016).


Approaching the unknown (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Approaching the unknown (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Approaching the unknown (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.


Approaching the unknown (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 4.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 574 persoane
Tag-uri: Apropiere de necunoscut (2016), Mark Strong, Luke Wilson, Approaching the unknown (2016), filme online 2016
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: