Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Atlas Shrugged: Part II (2012)

Este anul 2018: economia mondială este în pragul colapsului; rata şomajului a ajuns la 24%; preţul benzinei a crescut până la 42 de dolari pe galon, ceea ce înseamnă că trenul a devenit principala modalitate de transport a naţiunii. Consecinţele dispariţiei premature a lui Ellis Wyatt, un magnat al petrolului, s-au concretizat într-o severă criză de combustibili pentru ţară. Guvernul, condus de Dr. Robert Stadler, este incapabil de a se ridica la nivelul lui Wyatt în producerea de petrol.

Dagny Taggart, vicepreşedinte la Taggart Transcontinental, încearcă să sprijine ţara în aceste momente dificile şi să mai uşureze din povara ce apasă pe umerii ei. În ciuda faptului că profiturile sunt mai mici, iar taxele tot mai mari, ea încearcă din răsputeri să ţină în viaţă calea ferată a familiei sale şi să pună economia în mişcare. Dar fratele ei, şi preşedintele companiei, James Taggart, îi pune beţe în roate de fiecare dată când are ocazia.

Departe de ochii iscoditori ai hoţilor din societate, Dagny descoperă ceea ce poate fi o soluţie la problemele crizei de energie. Adânc în ruinele unei foste fabrici, Dagny descoperă un motor revoluţionar care, aparent, ar fi suficient de puternic pentru a alimenta cu energie întreaga lume. Din păcate, însă, motorul este stricat şi nu există niciun manual de funcţionare şi nicio schiţă după care a fost creat el.

Totuşi, Dagny se confruntă cu un şi mai mare mister: de ce toate minţile luminate dispar atunci când lumea are cea mai mare nevoie de ei? De ce, atunci când Dagny îi găseşte pe aceşti mari inventatori, industrialişti şi oameni de afaceri, refuză să-i ofere vreo explicaţie? De ce Francisco D’Anconia, un vechi prieten de-al lui Dagny, transmite mesaje criptate şi duce spre faliment afacerile familiei, vechi de secole? Răspunsurile la aceste întrebări se află într-o alegere.

Atlas Shrugged: Part II (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Atlas Shrugged: Part II (2012) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 654 persoane
Tag-uri: filme drama, filme 2012, Esai Morales, Samantha Mathis, filme mister, Jason Beghe, John Putch, filme sf
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: