Autumn in New York (2000) - Filme drama - Filme Noi HD - Filme online 2017 | Filme online 2016
Autumn in New York (2000)

Will Keane (Richard Gere) este un afemeiat în vârstă de 48 de ani care se bucură de succes în carieră şi este subiectul primei pagini a revistei New York Magazine. Charlotte Fielding (Winona Ryder) este o tânără de 22 de ani care-şi trăieşte viaţa la maximum, fără a avea foarte multe responsabilităti.

Ea este adusă la restaurantul de lux al lui Will de către bunica ei şi alţi prieteni pentru a-i sărbători ziua de naştere. Will o observă pe Charlotte imediat, iar bunica ei, o veche prietenă de-a sa, le face cunoştinţă celor doi. El este surprins să afle că Charlotte este fiica uneia dintre mai vechile sale iubite, Katy, care a murit în urma unui accident rutier.

Câteva zile mai târziu, ea este invitată de Will să-i fie parteneră la un bal. Acolo, ei dansează, se cunosc mai bine şi, într-un final, ajung să facă dragoste la el în apartament. A doua zi dimineaţă, el îi explică faptul că relaţia lor n-are niciun viitor, lucru cu care ea n-are nicio problemă, mărturisindu-i şi motivul pentru care nu-şi face speranţe. În ziua următoare, Will o sună din nou pe Charlotte pentru a ieşi împreună şi pe măsură ce petrec timpul împreună, inevitabil se îndrăgosteşte de ea.

La o petrecere de Halloween, Charlotte, costumată în Emily Dickinson, întreţine atmosfera printre copii cărora le recită câteva versuri din poemele lui Dickinson, dar un eveniment care-l are ca protagonist pe Will aduce multă tensiune în relaţia lor. După o vreme, Will primeşte o scrisoare de la Lisa Tyler (Vera Farmiga), fiica lui ilegitimă pe care n-a cunoscut-o niciodată, care a rămas însărcinată şi a devenit mai sentimentală în legătură cu relaţiile de familie, dorind astfel să-şi cunoască şi ea propriul tată.

Autumn in New York (2000) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Tag-uri: Rachel Nichols, Vera Farmiga, Autumn in New York (2000) online, Richard Gere, Autumn in New York (2000) subtitrat, Winona Ryder
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: