Autumn in New York (2000)

Will Keane (Richard Gere) este un afemeiat în vârstă de 48 de ani care se bucură de succes în carieră şi este subiectul primei pagini a revistei New York Magazine. Charlotte Fielding (Winona Ryder) este o tânără de 22 de ani care-şi trăieşte viaţa la maximum, fără a avea foarte multe responsabilităti.

Ea este adusă la restaurantul de lux al lui Will de către bunica ei şi alţi prieteni pentru a-i sărbători ziua de naştere. Will o observă pe Charlotte imediat, iar bunica ei, o veche prietenă de-a sa, le face cunoştinţă celor doi. El este surprins să afle că Charlotte este fiica uneia dintre mai vechile sale iubite, Katy, care a murit în urma unui accident rutier.

Câteva zile mai târziu, ea este invitată de Will să-i fie parteneră la un bal. Acolo, ei dansează, se cunosc mai bine şi, într-un final, ajung să facă dragoste la el în apartament. A doua zi dimineaţă, el îi explică faptul că relaţia lor n-are niciun viitor, lucru cu care ea n-are nicio problemă, mărturisindu-i şi motivul pentru care nu-şi face speranţe. În ziua următoare, Will o sună din nou pe Charlotte pentru a ieşi împreună şi pe măsură ce petrec timpul împreună, inevitabil se îndrăgosteşte de ea.

La o petrecere de Halloween, Charlotte, costumată în Emily Dickinson, întreţine atmosfera printre copii cărora le recită câteva versuri din poemele lui Dickinson, dar un eveniment care-l are ca protagonist pe Will aduce multă tensiune în relaţia lor. După o vreme, Will primeşte o scrisoare de la Lisa Tyler (Vera Farmiga), fiica lui ilegitimă pe care n-a cunoscut-o niciodată, care a rămas însărcinată şi a devenit mai sentimentală în legătură cu relaţiile de familie, dorind astfel să-şi cunoască şi ea propriul tată.

Autumn in New York (2000) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.

Tag-uri: Rachel Nichols, Vera Farmiga, Autumn in New York (2000) online, Richard Gere, Autumn in New York (2000) subtitrat, Winona Ryder
357
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: