Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Confirmation (2016)

Audierile pentru candidatul Clarence Thomas au devenit un spectacol media atunci când fosta sa colegă, Anita Hill îl acuză la Curtea Supremă Justiție de hărțuire sexuală. Cazul Anita Hill este argumentat convingător în „Confirmarea”, o dramă a îndatoritoririlor, solidă și dinamică, care stârnește în mod eficient indignarea în dreptul privitorului.

Pelicula surprinde o ancoră emoțională puternică, înfățișând-o pe Hill ca o femeie inteligentă, hotărâtă și impozantă, conturând o pictogramă feministă magnetică. Până în 1991, Hill a fost profesor de drept la Universitatea din Oklahoma și a fost necunoscută în afara cercurilor juridice, dar atunci când aceasta a fost chemată să depună mărturie în audierile lui Thomas și s-au descris o serie de presupuse incidente de hărțuire, a fost aruncată în lumina reflectoarelor, găsindu-se tocmai în epicentrul nebuniei.

Confirmation (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Confirmation (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 516 persoane
Tag-uri: filme drama, Confirmation (2016) subtitrat, Wendell Pierce, Confirmation (2016) online, filme online 2016, greg kinnear, Kerry Washington
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: