Cracks (2009)

Desfăşurându-şi evenimentele în internatul de elită St Mathilda din anul 1930, povestea este centrată asupra unor fete care îşi idolatrizează instructoarea enigmantică de scufundări, Miss G. (Eva Green). Di Radfield (Juno Temple) este îndrăgostită de Miss G. şi este lidera grupului. Când o frumoasă fată de origine spaniolă soseşte la internat, Fiamma Corona (Maria Valverde), atenţia instructoarei este îndreptată spre ea şi celelalte fete devin geloase. Această situaţie se transformă într-un triunghi ciudat: Miss G. devine tot mai obsedată de Fiamma, ea este deranjată de acest lucru şi nu-şi ascunde dispreţul faţă de ipocrizia profesoarei, iar Di este extrem de geloasă pe Fiamma şi îi face viaţa un iad.

Intimidarea şi agresiunile ajung până în punctul în care Di o aruncă fizic din internat pe Fiamma, dar deoarece nu se poate întoarce în Spania aşa cum şi-ar dori, ea este nevoită să se întoarcă. Când Fiamma este descoperită, cele două fete fac primul pas spre o prietenie fragilă, iar în cadrul unei petreceri ulterioare se îmbată cu toţii şi Fiamma leşină. Miss G. o duce apoi în camera ei şi în timp ce este inconştientă, ea o sărută şi violează pe Fiamma, însă este văzută de Di.

A doua zi dimineaţă, Fiamma este vizibil supărată, la fel ca şi Miss G. care doreşte să-i vorbească. Di este în dubii şi până la urmă le spune celorlalte fete că Fiamma este cea care a sedus-o pe Miss G. Fiamma pare s-o ameninţe pe profesoară că o va denunţa. Realizând că acest incident ar putea să-i pună punct carierei, Miss G. o manipulează pe Di pentru a o întoarce împotriva lui Fiamma, spunându-i că aceasta va inventa tot felul de minciuni ca s-o dea afară din internat.

Cracks (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Cracks (2009) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Tag-uri: Juno Temple, filme drama, filme online 2009, eva green, filme thriller, María Valverde, Cracks (2009) online
353
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: