Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Dolls (2002)

Trei povești de dragoste nemuritoare: un cuplu tânăr care urmează să se despartă și un bătrân care se întoarce în parc, acolo unde obișnuia să se întâlnească cu fosta iubită în urmă cu mulți ani. Cea de-a treia este aceea a unui star pop desfigurat care are parte de devotamentul incredibil al celui mai mare fan al său. Matsumoto și Sawako fuseseră fericiți cândva, dar amestecul părinților și succesul în carieră îl determină pe tânăr să facă o alegere dureroasă.

Hiro este un bătrân care, cu treizeci de ani în urmă, atunci când era un biet muncitor într-o fabrică, fusese abandonat de iubita lui. Acum, el se întoarce în parcul unde ei obișnuiau să se întâlnească. Deoarece chipul ei frumos este acoperit de bandaje, Haruna își petrece cea mai mare parte a timpului privind marea. Cu puțin timp în urmă, era un star pop și trăia în lumea fascinantă a vedetelor, acordând interviuri și autografe. Deși nu mai este în lumina reflectoarelor, cel mai devotat fan îi rămâne alături.

Dolls (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Dolls (2002) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 170 persoane
Tag-uri: Tatsuya Mihashi, filme drama, Miho Kanno, Takeshi Kitano, Hidetoshi Nishijima, filme 2002, filme romantice, filme asiatice
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: