Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Drift (2013)

Australia, anii 1970. Fratii Kelly, Andy (28) si Jimmy (22) au o singura pasiune: sa cucereasca cele mai inalte valuri. Cand erau copii, mama lor a plecat din Sydney la Margaret River, un orasel linistit de pe coasta, cu unele dintre cele mai dificile si periculoase valuri. In urmatorii 12 ani, cei doi isi imbunatatesc aptitudinile de surferi, cautand constant valul perfect.

Jimmy este un surfer inzestrat si inovator, dar se indreapta catre o viata a crimei, pentru a-si scoate familia din datorie. Andy ia o decizie importanta. Renunta la job si pariaza pe inventiile lui Jimmy si pe propriiile abilitati in lumea business-ului si lanseaza un business de 'garaj' cu echipamente pentru surf. Ei regandesc design-ul pentru board, realizeaza costume pentru inot si isi vand marfa dintr-o duba. Incurajati de noii lor prieteni, fotograful boem de surf si realizator de film, JB (Sam Worthington) si frumoasa lui prietena hawaiiana surferita Lani, ce cucereste inimile celor doi frati, ei cauta impreuna modalitati de a se extinde.

Dupa ce se incurca cu un dealer de droguri local, tot ceea ce au realizat pare a se ruina... Filmata in locatii ce iti taie rasuflarea si inspirata de o poveste adevarata, despre legendele australiene ale mogulilor din surf, pelicula urmareste ascensiunea marcilor din industria surf-ului, atitudinea relaxata, ca stil de viata si expansiunea la nivel global. O poveste despre pasiune si coruptie, prietenie si loialitate, dependente mortale si relatii distruse, 'Drift' spune povestea curajului si a vointei de a supravietui.

Trailer Drift (2013).


Drift (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Drift (2013) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 262 persoane
Tag-uri: sam worthington, Drift (2013) online, Lupta cu valurile (2013) online, Lesley-Ann Brandt, xavier samuel
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: