Bine ai revenit, Vizitator! Înregistrare RSS

eFilmeOnline.org

Éperdument (2016)

Anna Amari este o femeie tânără din Franța, implicată în răpirea vicioasă și omuciderea unui tânăr evreu de către o bandă de stradă. Jean Firmino, directorul penitenciarului, este descris inițial ca un soț și tată împlinit, cu o căsnicie fericită, a cărui soție lucrează, de asemenea, în cadrul Serviciului Penitenciar. Lucrurile încep să se complice odată cu sosirea unei noi deținute, Anna.

Jean se implică în cazul ei încercând să o ajute, iar tânăra deținută devine foarte apropiată de acesta, îndrăgostindu-se subit. Anna inițiază jocul ispitirii și instigă o aventură căreia Jean îi cedează, asumându-și riscuri enorme care îi pun cariera în joc și căsnicia în pericol. Aventura dintre cei doi este una explozivă și foarte pasională, iar interesele incongruente ale lui Jean îi plasează acțiunile intr-o sferă de neînțeles, mai degrabă a capriciilor. Curând, totul se transformă într-o dramă sfâșietoare, în timp ce emoțiile Annei capătă dimensiuni explozive.

Éperdument (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 1.


Éperdument (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 2.


Éperdument (2016) online subtitrat in Limba Romana. Server 3.

Categorie: Filme drama | Vazut de : 722 persoane
Tag-uri: Éperdument (2016) online, Stéphanie Cléau, filme drama, Guillaume Gallienne, Adèle Exarchopoulos, filme online 2016
Total comentarii : 0
Nume *:
Email *:
Cod *: